Title Image

AJANKOHTAISTA

AJANKOHTAISTA

Kuntosali jälleen käyttöön
Kuntosali on jälleen käytössä 18.4.2020 alkaen. Salin käyttäjien tulee huomioida seuraavat säännöt:

  • Saliin voi varata tunnin käyttövuoroja ovessa olevasta varauslistasta
  • Samanaikaisesti salia saavat käyttää vain samaan talouteen kuuluvat henkilöt
  • Salia ei saa käyttää henkilö, joka tuntee itsensä huonovointiseksi tai jolla on nuhaa, yskää tai yleensä flunssan oireita
  • Laitteet tulee jättää siististi omille paikoilleen
  • Vuoron loputtua jokaisen käyttäjän tulee puhdistaa kaikki käyttämänsä laitteet sekä myös ovenkahvat, valokatkaisimet yms. pinnat, joihin käytön aikana on ollut kosketuskontakti. Salin pöydällä on pintadesinfiointiainetta ja puhdistusliinoja.

KAJAANSELÄN HALLITUS

Päivitetty 19.4.2020 klo 16.15

HALLITUKSEN AJANKOHTAISTIEDOTE 1/2020

Kajaanselän varsinainen yhtiökokous
Hallitus käsitteli ja allekirjoitti vuoden 2019 tilinpäätöksen kokouksessaan ma 09.03.2020. Vuoden 2020 talousarvio, joka pohjautuu samoihin hoitovastikkeisiin, vesimaksuihin ja autopaikkavuokriin, jotka ovat olleet käytössä jo 1.6.2018 alkaen.

Yhtiökokous tulee säännösten mukaan pitää kesäkuun loppuun mennessä. Kajaanselän hallitus ei vahvistanut varsinaisen yhtiökokouksen ajankohtaa. Jäämme seuraamaan koronatilanteen kehittymistä ja sitä, onko kokouksen pitäminen esimerkiksi kesäkuussa jo turvallista ja suositeltavaa vai joudummeko turvautumaan etäyhteyksiin kokouksen järjestämisessä. Palaamme tähän asiaan kevään/alkukesän aikana.

Sähköautojen tai lataushybridiautojen latausinfra
Merkittävä osa Kajaanselän asukkaista todennäköisesti valitsisi lataushybridivaihtoehdon seuraavan kerran autoa vaihtaessaan. Tämä selvisi Lahti Energian teettämässä kyselyssä asukkaille.

Kajaanselkä on myös kartoittanut Energiatiimin avulla sitä, millaisten latausasemien rakentamisen yhtiön nykyiset sähköjärjestelmät mahdollistavat tai millaisia muutoksia ne mahdollisesti vaatisivat.

ARA tukee ainakin vielä vuonna 2020 latausinfran suunnittelu- ja rakentamiskustannuksia 35-50 prosentilla riippuen mm. latausasemien määristä ja tehoista. Hallitus päätti teettää yksityiskohtaisemman hankesuunnitelman liittyen mahdollisten latausasemien rakentamiseen.

Päätöksen mahdollisesta rakentamisesta tekee hallituksen esityksestä aikanaan yhtiökokous. Mikäli päätös tehdään, ajoittunee rakentaminen vuoden 2020 loppupuolelle tai vuoteen 2021 riippuen muun muassa ARA:n tukilinjauksista.

Täyssähkö- tai lataushybridiautojen lataaminen autopistokepaikoilla, autokatoksessa tai autotalleissa on kielletty rajallisen syöttötehon vuoksi ja myös siksi, että sähkön käytön kustannuksia ei voida nykyisellään kohdistaa käyttäjälle.

Ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen
Ikkuna- ja parvekeoviremontin vastaanottotarkastus pidettiin 19.03.2020

Viestintä Kajaanselässä
Kajaanselän viestintää on hoidettu ulkoiluvälinevarastojen ilmoitustauluilla sekä muun muassa tällaisten printti-tiedotteiden välityksellä. Nyt vallitsevien poikkeuksellisten olojen takia on luontevaa valmistautua myös nopeasyklisempään sähköiseen tiedottamiseen. Mahdollistaaksemme tulevaisuudessa viestinnän myös sähköposteilla tai uutiskirjeinä pyydämme Ilmoittamaan sähköpostiosoitteenne isännöitsijälle viimeistään 31.03.2020, sirpa.suhonen@realia.fi

Myös näiden kotisivujen  Ajankohtaista Kajaanselästä – osiota tullaan hyödyntämään nopeasyklisemmässä viestinnässä, joten tehkää näillä sivuilla vierailemisesta säännöllinen tapa erityisesti nyt koronaepidemian aikana.

Koronaepidemia
Nyt on jo nähty, että tämäkin yhteiskuntaa ravisteleva epidemia on yhdistänyt suomalaisia ja nostanut esiin uskomattoman auttamishalun.

Strategiakyselyssä arvostettiin Kajaanselän hyvää yhteishenkeä. Uskomme, että se konkretisoituu nyt koronaepidemian aikana niin, että kuka tahansa Kajaanselän asukas voi kääntyä kenen tahansa asukkaan puoleen apua tarvitessaan oli kyse sitten kaupassa, apteekissa tai terveyskeskuksessa käynnistä tai mistä tahansa muusta avuntarpeesta.

Oman ja naapurien hyvinvoinnin näkökulmasta on kuitenkin tärkeää, että noudatamme niitä ohjeita ja määräyksiä, joita yhteiskunnan eri päättäjät ovat tässä kriisitilanteessa edellyttäneet noudatettavan.

Siivous
Siivooja desinfioi toistaiseksi kaikki talon yleisten tilojen tartuntapinnat normaalien viikkosiivousten yhteydessä.

Kiinteistöpesula
Pesuhuone ja kuivaushuone ovat avoinna normaalisti. Kiinteistöpesulaa käyttäessänne huolehtikaa kuitenkin siitä, että käyttönne jälkeen pyyhitte koneiden ja työtasojen pinnat pintadesinfiointiaineella. Pintadesinfiointiainetta ja puhdistusliinoja on hankittu pesulaan. Mikäli tunnette flunssaoireita, älkää käyttäkö pesulaa.

Kuntosali
Koronaepidemiaan liittyvänä varotoimenpiteenä kuntosalin käyttöä ei sallita toistaiseksi ti 24.3.2020 alkaen. Hallitus keskusteli asiasta sähköpostitse viikonlopun aikana ja päätyi lopulta tällaiseen linjaukseen sähköisessä kokouksessaan tänään iltapäivällä.

Kaikesta huolimatta hyvää kevään odotusta

KAJAANSELÄN HALLITUS


Päivitetty 23.3.2020 klo 18.53